Forretningsbetingelser

 

Betaling

Du kan hos Rent-liv.dk betale med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, JCB og Maestro. Når du betaler med betalingskort og kreditkort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt hos Rent-liv.dk, da vi benytter SSL(Secure Socket Layer) i vores betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Data du sender i forbindelse med køb - betalt med dankort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem.

Hverken Rent-liv.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er sendt fra Rent-liv.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Alle ordrer bekræftes pr. e-mail.

 

Hvis du er virksomhed, institution eller lignende og ønsker at handle via EAN, samt opnå 14 dages kredit, så kontakt venligst Rent-liv.dk på kontakt@rent-liv.dk (Oplys venligst ean nummer).
 

Priser i butikken

Alle produkter er angivet med priser inklusiv moms. Fragtgebyr er eksklusiv moms. Der opkræves ingen yderligere ekspeditionsgebyrer.

Leveringstid Danmark

Du vil modtage din pakke indenfor 1-4 arbejdsdage, fra vi har modtaget din ordre. Er butikken ramt af ekstra travlhed, vil vi oplyse om forlænget leveringstid på vores hjemmeside. Ønsker du en alternativ leveringsadresse end din egen, har du også mulighed for at vælge dette i shoppen.

 

Levering uden for Danmarks grænser

Vi leverer pt. ikke uden for Danmarks grænser. Kontakt os venligst hvis du ønsker din bestilling sendt udenlandsk.

 

E-mails i forbindelse med køb på Rent-liv.dk

Du vil med køb på Rent-liv.dk modtage følgende 3 e-mails, som en del af indkøbsprocessen på Rent-liv.dk.

1. Man modtager en e-mail med ordrebekræftelse

2. Man modtager en e-mail når produkterne af afsendt

3. Man modtager en e-mail 4-5 dage efter levering af produkter, for at følge op på om varerne er nået frem og om kvaliteten er som forventet. Er den det, kan man give erfaringer videre i form af anmeldelse af produkterne.

Da mails afsendes automatisk kan man ikke frasige sig disse 3 emails.

Forsendelse Danmark

Alle pakker sendes med GLS og Post Danmark. Så snart din forsendelse er afsendt fra vores lager, modtager du som kunde en email med at din vare er afsendt. 
 
Hos Rent-liv.dk får du fragtfri levering ved køb over 499,-. (gælder kun Danmark)

Fragtpriser beregnes således uanset vægt:

Fragtpris uden omdeling = DKK 49,-
Fragtpris med omdeling = DKK 59,-

Der vil ikke komme yderligere gebyrer på forsendelsen.

 

Returret (Læs om de 3 typer returret herunder)

Fortrudt køb

Fortryder du dit køb, enten fordi produktet ikke lever op til dine forventninger, eller fordi du blot har købt en vare, som du ikke ønsker, så har du altid 14 dages fuld returret ved køb hos Rent-liv.dk, forudsat at varen returneres i ubrugt stand.

Husk at oplyse afsender adresse og at frankere returforsendelsen. Du betaler selv returfragten. Bemærk venligst, at du ikke kan sende returvarer pr. efterkrav. Disse vil blive afvist ved modtagelse.

Ved returnering eller ombytning betaler du altid selv returfragtomkostningerne.
 

Forkert vare

Modtager du en forkert vare, bedes du returnere denne til os hurtigst muligt. Du kan så enten vælge at få varen ombyttet eller få pengene retur. Oplys venligst dit kontonummer samt oplysninger om købet, i pakken med de varer du returnerer. Har vi lavet en fejl hos Rent-liv.dk og sendt en forkert vare, så dækker Rent-liv.dk fragten. 

 

Reklamation

Er den vare du modtager defekt, er du forpligtet til at give Rent-liv.dk besked med det samme og indenfor 3 dage. Du kan gøre det ved at sende en mail til kontakt@rent-liv.dk eller ringe 5223 9050. Bedømmer Rent-liv.dk at varen skal sendes retur, vil du modtage besked herom. Ellers vil du modtage et nyt produkt. 


Rent-liv.dk tager forbehold for salg af varer der er udgået, ikke på lager eller prissat forkert.

Vi håber sidst du får en rigtig god oplevelse ved at handle på Rent-liv.dk.

Kurv  

vare (tom)

Live Chat hos Rent-liv.dk

Nyhedsbrev

PayPal