Nardos - Koldpresset Jojobaolie - 100ml
Bemærk: Der er sket store prisstigninger på Jojoba-olie, hvorfor vi har set os nødsaget til at hæve prisen.
Jojobaolie er den primære ingrediens i produktet, der med sit indhold af fugtgivende stoffer er med til at bibringe huden sin fugtighed under længerevarende massage. Man bør altid have en flaske jojobaolie hjemme.
Dette naturprodukt er nemlig en hjælp i den kolde årstid. Mange kender jojobaolie som en kosmetisk substans, men den nyeste forskning viser, at man kan bruge den til andre formål.
Egentlig drejer det sig ikke om en olie, men om en voks, som udpresses af jojobanødden. Olien er værdifuld fordi den indeholder sunde fedtsyrer, mættede og umættede alkoholer, vitaminerne A og E, aminosyrer samt betændelseshæmmende vokssubstanser.
Â
Ved at købe denne vare kan du opspare op til 7
loyalitetspoint.
Din kurv vil i alt give 7
point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på
1,40 DKK.



